Reparation

Din tagdækkermester. Vi gør det professionelt!

Forlænger levetiden på dit tag

Har du problemer med dit tagpap-tag?

Hos AB Tagdækning kan vi være behjælpelige med en lang række ydelser relateret til tagdækning med tagpap. Vi har set de fleste udfordringer før og reagerer gerne hurtigt, hvis du har brug for en kompetent tagdækker nu og her.

Ældre tagpap-tage er ikke produceret efter samme standarder som i dag og kan derfor have brug for moderne tilpasninger eller måske endda udskiftning. Hvis skaden ikke er så markant, kan vi ofte lappe fejlen på et øjeblik og sikre, at du ikke oplever følgeskader ved regnskyl eller lign.


Vi reparerer ofte følgende skader og fejl:

Utætheder ved ovenlys vinduer og inddækninger
Nedslidt skifer
Revner i tagpap
Vand ophobet i lunker

Spar penge med reparation af tagpap-tag

Tagreparationer og renovering er kendt for at være bekostelige affærer. Reparation af tagpap-tag behøver dog ikke koste en formue. Vi ordner alt fra små kosmetiske fejl til at lappe huller, så taget holder tæt i regnvejr.

Vi kender til alle problemerne og kan derfor også varetage reparationen af dit tagpap-tag. Vi giver dig gerne et yderst konkurrencedygtigt tilbud og er altid klar til at reparere taget på din ejendom. Du undgår dermed ventetid og får et vandtæt tag med forlænget levetid.

Indhent et fornuftigt tilbud

Det kan jo være akut at få ordnet et hul i taget eller at få udført anden reparation af tagpap-tag. Der kan dog også være tale om kosmetiske fejl og mangler, som ikke haster.

Uanset hvad bør du kontakte AB Tagdækning på telefon 22 16 12 80 eller 60 13 09 65. Du må også gerne udfylde formularen her på siden eller sende en mail til os på kontakt@abtag.dk.

Vi vurderer om dit problem kan repareres, eller om du har brug for at få foretaget komplet tagdækning. Vi kører ud fra Havdrup og besigtiger helt gratis dit tagpaptag samt giver dig vores anbefaling til reparation eller udskiftning.