Tagdækning

Lad vores professionelle tagdækkermester hjælpe dig

Tagdækning

Lad vores professionelle
tagdækkermester hjælpe dig

Tagdækning med tagpap

Få et holdbart og pænt tag

Hos AB Tagdækning har vi mange års erfaring med professionel tagdækning med tagpap. Vores energiske team hjælper med opgaver på hele Sjælland. Vi varetager alt fra små opgaver for private, til større nybyggeri af lejligheder og andre ejendomme.

Vi er specialister i tagpap, og derfor kan vi også hjælpe dig med dit tagpap-projekt. Uanset om dit tagpap projekt indebærer en reparation, renovering eller udskiftning, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Alt arbejde udføres professionelt ned til mindste detalje hver gang. Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser.

Trænger dit tagpap til en udskiftning eller reparation? Vi tilbyder at foretage et gratis tjek af dit tagpap-tag. Vores erfarne tagdækker skræddersyr et uforpligtende tilbud, der matcher netop dit tag. Kontakt os allerede i dag.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Grundig og effektiv tagdækning

Med en bred vifte af kompetencer, kan vi klare enhver udfordring ved dit tag. Du kan trygt stole på os, når vi står for din tagdækning. Vi sørger for at inspicere dit nuværende tag korrekt, så du opnår længst mulig holdbarhed. I vores arbejde tager vi hensyn til tagets fald og eventuelle lunker. Lunker er områder hvor vand kan hobe sig op efter regnskyl, fordi det ikke kan løbe af taget og ned i en tagrende. Når vi varetager tagdækning af dit tag, vil vi minimere eller fjerne risikoen for lunker ved at øge tagets fald, så vidt det er muligt.

Få et konkurrencedygtigt tilbud

Skal vi hjælpe med din tagdækning af din ejendom eller nybyggeri? Vi står klar til at hjælpe dig. Vores dygtige tagdækkere skræddersyr en løsning, der tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Det er vores mål, at du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat. Lad os stå for din tagdækning. Kontakt os på telefon 93 40 71 71. Du kan også altid udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.