Tagdækning

Din tagdækkermester. Vi gør det professionelt!

Tagdækning

Din tagdækkermester.
Vi gør det professionelt!

Tagdækning med tagpap

Få et holdbart og pænt tag

Vi er et ungt og energiske team af tagdækkere med erfaring fra opgaver på hele Sjælland. Vi varetager alt fra små opgaver for private, til større nybyggeri af lejligheder og andre ejendomme.

Vi tilbyder at foretage et gratis tjek af dit tagpap-tag og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning eller reparation.

Tagpap er vores speciale, og derfor kan vi også hjælpe dig med dit tagpap-projekt. Vi tager os af alle opgaver med tagpap, lige fra reparationer til renovering af hele tagpap-tage. Alt arbejde udføres til konkurrencedygtige priser, men med stor grundighed og øje for detaljerne.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Grundig og effektiv tagdækning

Hos AB Tagdækning tager vi højde for alle udfordringer ved dit tag og overkommer enhver forhindring på vejen.

Det er vigtigt at inspicere dit nuværende tag korrekt, så tagets levetid ikke reduceres. Her tager vi hensyn til tagets fald og eventuelle lunker. Lunker er områder hvor vand kan hobe sig op efter regnskyl, fordi det ikke kan løbe af taget og ned i en tagrende.

Når vi varetager tagdækning af dit tag, vil vi minimere eller fjerne risikoen for lunker ved at øge tagets fald, så vidt det er muligt.

Få et konkurrencedygtigt tilbud

Vælg en energisk samarbejdspartner til tagdækning af din ejendom eller ved nybyggeri.

Kontakt os nemt på 93 40 71 71. Du kan også altid udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk. Vi vender straks tilbage til dig og besvarer din henvendelse.

Vores base er i Havdrup, men vi kører dagligt til opgaver på hele Sjælland.

Husk at vi tilbyder gratis tjek af dit tagpap og giver dig et tilbud på at få det perfekte tag af tagpap.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.