Tagentreprise

Skræddersyet tagentreprise efter dine behov

Tagentreprise

Skræddersyet tagentreprise
efter dine behov

Komplet tagentreprise

Ønsker du et holdbart og solidt tag?

Hos AB Tagdækning har vi mange års erfaring med en komplet tagentreprise ved renovering af nuværende tag samt ved nybyggeri. Vi har erfaring med alt fra fejlfinding til komplet udskiftning af tag til både private og erhvervskunder. Vores dygtige tagdækker samarbejder med en række stærke og dygtige partnere f.eks. ved ændring i tagkonstruktionen m.m.

Vi udfører en tagentreprise på hele Sjælland. Du vil ikke fortryde valget af vores tagpapløsninger, når du har behov for hjælp med tagentreprise. Vores løsninger er både æstetiske og holdbare, så du ikke kan andet end at blive glad for resultatet. Priserne er yderst konkurrencedygtige og kvaliteten er i top.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Nyt tag med lang holdbarhed

Ønsker du at udskifte dit nuværende tag? Så bør du kraftigt overveje en tagentreprise med tagpap. Det har en forventet levetid på op til 50 år. I mange tilfælde holder tagpap op til dobbelt så længe som andre tagtyper. Vi sørger for udskiftning af dit nuværende tag, uanset om du har eternit-, bølgeeternit- eller betontegltag m.fl. og uanset størrelsen på taget.

Vi varetager langt mere end blot lægning af tagpap, når vi udfører tagentrepriser. Vores kompetenceområde strækker sig også over listedækning, montering af tagrender m.m. Vores tagdækkere er eksperter inden for tagpap, og derfor kan det meste lade sig gøre. Du vil derfor opleve en strømlinet proces, helt uden problemer undervejs. Vi overkommer enhver forhindring gennem projektet fra A til Z.

Derudover tilbyder vi serviceaftaler 1-2 gange om året. Vi gennemgår taget, tjekker tilstanden og undersøger om der er fejl eller mangler. Efterfølgende modtager du en rapport. Kontakt os for at høre mere om dette.

Få et uforpligtende tilbud på tagentreprise

Du kan trygt vælge os til at varetage renovering af dit tag, lægning af nyt tag med tagpap eller komplet tagentreprise i forbindelse med nybyggeri. Vi besigtiger og tjekker dit tag helt gratis, og giver dig efterfølgende et komplet tilbud på reparation eller en komplet tagentreprise.

Hør mere om den rette løsning i tagpap til din ejendom ved at kontakte os på telefon 93 40 71 71. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk.

Du kan altid få tjekket dit tagpap helt gratis og efterfølgende få et uforpligtende tilbud på et flot og funktionelt tagpaptag med listedækning, tagrender mv.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.