Lægning af tagpap

Fokus på dine behov og ønsker

Lægning af tagpap

Fokus på dine
behov og ønsker

Specialister i lægning af tagpap

Vi arbejder udelukkende med det vi er bedst til! Så får du et perfekt resultat, som vi også selv er stolte af.

Hos AB Tagdækning fokuserer vi på dine behov og ønsker, da din tilfredshed er vores højeste prioritet. Vores tagdækker team er eksperter i lægning af tagpap, og vi stræber altid efter at levere et resultat, som vi alle kan være stolte af. Med vores dygtige tagdækkere ved roret, garanterer vi kvalitetsarbejde ved hver lægning af tagpap.

Med vores omfattende erfaring i brug af brændere, er vi hos AB Tagdækning sikre på, at vi kan udføre lægning af tagpap på dit tag, som ikke kun vil se fantastisk ud, men som også er til en konkurrencedygtig pris. Vi lægger tagpap på alle størrelser bygninger og sikrer, at hver lægning af tagpap med brænder opfylder vores høje standarder.

Vi udfører gerne reparation af tagpap, hvis det er en holdbar løsning for dig. Dog anbefaler vi aldrig andet end den mest optimale løsning, da det er både den mest fornuftige og den billigste løsning for dig. Hos AB Tagdækning undersøger vi dit nuværende tagpap-tag helt gratis og giver et skarpt tilbud på reparation eller lægning af nyt tagpap.

Vi kører dagligt ud til opgaver, af enhver størrelse, og hjælper private, erhverv og foreninger overalt på Sjælland.

For hurtig ekspedition, send en mail med billeder til kontakt@abtag.dk.

Snorlige og tæt tagpap-løsning

Tagpap er især en populær løsning for flade tage, hvor tagpappens vandafvisende egenskaber kan spille en vigtig rolle. Når vi er ude hos en kunde til lægning af tagpap, sørger vi altid for, at tagpappen fremstår pænest muligt. Derudover sørger vi også for at opnå den helt rigtige hældning på taget ved lægning af tagpap med brænder, så regnvand ikke ophober sig og skaber vandlunker.

Endnu en af vores kernekompetencer er listedækning, hvor udseendet på dit tag løftes til et højere niveau. Listedækning er lige dele traditionelt og moderne. Derfor passer løsningen til størstedelen af tagpaptage. Hvis du vil vide mere om dine muligheder inden for lægning af tagpap med eller uden listedækning, så er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på 93 40 71 71 eller gennem vores kontaktformular.

Vi tilbyder også serviceaftaler hvor vi gennemgår taget fra a-z. Vi tjekker tilstanden og undersøger om der er fejl eller mangler. Efterfølgende modtager du en rapport. Kontakt os for at høre mere om dette.

Kontakt AB Tagdækning

Du kan trygt vælge os, som samarbejdspartner til lægning af tagpap eller til mindre reparationer af dit tagpap-tag.

Hør mere om den rette løsning i tagpap til din ejendom ved at kontakte os på telefon 93 40 71 71. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk.

Vi kører dagligt ud fra Viby Sjælland, men arbejder på lægning af tagpap med brænder over hele Sjælland.

Du kan altid få tjekket dit tagpap helt gratis og efterfølgende få et uforpligtende tilbud på det tag, som du drømmer om.

Medlem af BMI RoofPro
– tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning

Som medlem af BMI RoofPro, har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro
Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

bmi roofpro logo

FAQ

for “Lægning af tagpap”

Tiden det tager at lægge et nyt tagpaptag kan variere meget, alt efter projektets omfang og kompleksitet. Hos AB Tagdækning stræber vi efter at udføre arbejdet inden for en fornuftig tidsramme, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. For at få en mere præcis tidsestimering på tagdækning kan du kontakte os på 93 40 71 71 eller gennem vores kontaktformular

Et tagpaptag kræver minimal vedligeholdelse, men det er stadig anbefalet at man får sit tagpaptag inspiceret en til to gange om året, så hvis der er behov for udbedringer, kan det håndteres omgående. AB Tagdækning tilbyder serviceaftaler, hvor vi gennemgår og inspicerer dit tagpaptag, sikrer, at det er fri for skader, og rådgiver om eventuelle nødvendige reparationer for at forlænge tagets levetid.

Tagpap er en populær valgmulighed for mange grunde: det er holdbart, vandtæt, og har en lang levetid. Det er særligt velegnet til flade eller lavt hældende tage. Hos AB Tagdækning benytter vi kvalitetsmaterialer og sikrer professionel lægning af tagpap, så du får et tag, der står imod vejr og vind.

Ja, AB Tagdækning kan håndtere alle slags tagpap-projekter, uanset omfang. Fra mindre reparationer til komplette tagudskiftninger, leverer vi altid arbejde af høj kvalitet og tilbyder løsninger, der matcher både dine behov og dit budget. Kontakt os for at drøfte dit næste tagpap-projekt eller for at få et uforpligtende tilbud.

For hurtig ekspedition

Send en mail med billeder til kontakt@abtag.dk.

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.