Lægning af tagpap

Fokus på dine behov og ønsker

Lægning af tagpap

Fokus på dine
behov og ønsker

Specialister i lægning af tagpap

Vi arbejder udelukkende med det vi er bedst til! Så får du et perfekt resultat, som vi også selv er stolte af.

Vores forretning består af energisk hold, bestående af dygtige tagdækkere, som er eksperter i lægning af tagpap. Da tagpap er vores speciale, kan vi udføre dette arbejde til perfektion og skaffe dig den bedst mulige pris på lægning af dit nye tagpap-tag eller reparation af dit nuværende. Vi lægger tagpap på alle størrelser bygninger.

Vi udfører gerne reparation af tagpap, hvis det er en holdbar løsning for dig. Dog anbefaler vi aldrig andet end den mest optimale løsning, da det er både den mest fornuftige og den billigste løsning for dig.

Vi kører dagligt ud til opgaver, af enhver størrelse, og hjælper private, erhverv og foreninger overalt på Sjælland.

Hos AB Tagdækning undersøger vi dit nuværende tagpap-tag helt gratis og giver et skarpt tilbud på reparation eller lægning af nyt tagpap.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Snorlige og tæt tagpap-løsning

Tagpap er en populær løsning til flade tage. Vi sørger for at dit tagpap ligger både pænt og lige, så den synlige del af tagpappen fremstår pænest muligt. Ved lægning af tagpap er det ligeledes vigtigt at opnå den helt rigtige hældning på taget, så regnvand ikke ophober sig i pytter på taget. Disse kan nemlig gøre skade på tagpap, og endnu værre på tagkonstruktionen.

Endnu en af vores kernekompetencer er listedækning, hvor udseendet på dit tag løftes til et højere niveau. Listedækning er lige dele traditionelt og moderne. Derfor passer løsningen til størstedelen af tagpap-tage ude omkring i landet. Vi kan tage en snak om mulighederne ved dit tagpap-projekt og i forbindelse med lægning af tagpap på både nuværende og nye tage.

Vi tilbyder serviceaftaler hvor vi gennemgår taget fra a-z. Vi tjekker tilstanden og undersøger om der er fejl eller mangler. Efterfølgende modtager du en rapport. Kontakt os for at høre mere om dette.

Kontakt AB Tagdækning

Du kan trygt vælge os, som samarbejdspartner på dit tagprojekt eller til mindre reparationer af dit tagpap-tag.

Hør mere om den rette løsning i tagpap til din ejendom ved at kontakte os på telefon 93 40 71 71. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk.

Vi kører dagligt ud fra Viby Sjælland, men arbejder på sager over hele Sjælland.

Du kan altid få tjekket dit tagpap helt gratis og efterfølgende få et uforpligtende tilbud på det tag, som du drømmer om.

Medlem af BMI RoofPro
– tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning

Som medlem af BMI RoofPro, har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro
Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

bmi roofpro logo

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.