Tagpap

Din tagdækkermester. Vi gør det professionelt!

Tagpap

Din tagdækkermester.
Vi gør det professionelt!

Alt i tagpap til erhverv og private

Mangler du en trofast og grundig samarbejdspartner til udskiftning, reparation eller lægning af tagpap?

Vi er et ungt og energiske team af tagdækkere med erfaring fra opgaver på hele Sjælland. Vi varetager alt fra små opgaver for private, til større nybyggeri af lejligheder og andre ejendomme.

Vi tilbyder at foretage et gratis tjek af dit tag og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning, tagdækning eller reparation.

Vi er specialiserede inden for tagpap og er altid friske på at hjælpe dig med dit projekt. Vi tager os af alle opgaver – lige fra reparation til lægning af tagpap. Alt arbejde udføres til konkurrencedygtige priser med stor grundighed og øje for detaljerne. Få en pris på dit næste tagpap-tag.

Den optimale løsning

Der er mange fordele ved at benytte tagpap til dit tag. Det er en fleksibel løsning, som egner sig særligt godt til brug på flade tage. Vand ophober sig nemt på et fladt tag og kan dermed blive liggende længe. Vores løsninger er grundige og tætte, så vandet ikke trænger ned gennem taget og forårsager skader på den underliggende tagkonstruktion.

Ønsker du det flotteste tag, bør du vælge vores løsning med præcis og æstetisk listedækning, som er kronen på værket. Vi mestrer også shingles og plankedækning, så der er mange muligheder for at opnå det perfekte resultat på din opgave.

Tagpap kræver ikke ret meget vedligeholdelse og er billigere end andre alternativer.

Fokus på dine behov

Hvad enten du har behov for montering, reparation eller renovering af tagpap tag, tager vi ekstra forbehold for dine ønsker. Som professionel tagdækker med mange års erfaring er vi dygtige til at forstå dine behov. Vi sørger for at tilbyde rådgivning og vejledning i øjenhøjde, hvoraf vi læser mellem linjerne for at komme med den mest optimale løsning til netop dig.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Pris på montering af tagpap

Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde, hvis du vælger vores håndværk og gennemførte løsninger.

Hør mere om den rette løsning til din ejendom ved at kontakte os på telefon 93 40 71 71. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk.

Vi kører dagligt ud fra Havdrup til opgaver i vores nærområde eller på hele Sjælland.

Hos AB Tagdækning kan du altid få tjekket dit tagpap helt gratis.
Efterfølgende giver vi et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på det tag, som du drømmer om.

Fordele ved tagpap

Vores primære ydelser består af:

  • Nem vedligeholdelse
  • Lang holdbarhed
  • Fleksibelt materiale
  • Billig pris

Medlem af BMI RoofPro
– tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning

Som medlem af BMI RoofPro, har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro
Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

bmi roofpro logo

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.