Reparation af tagpap

Din tagdækkermester. Vi gør det professionelt!

Reparation af tagpap

Din tagdækkermester.
Vi gør det professionelt!

Forlænger levetiden på dit tag

Har du problemer med dit tagpap-tag?

Vi er et ungt og energiske team af tagdækkere med erfaring fra opgaver på hele Sjælland. Vi varetager alt fra små opgaver for private, til større nybyggeri af lejligheder og andre ejendomme.

Vi tilbyder at foretage et gratis tjek af dit tagpap-tag og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning eller reparation.

Tagpap er vores speciale, og derfor kan vi også hjælpe dig med dit tagpap-projekt. Vi tager os af alle opgaver med tagpap, lige fra reparationer til renovering af hele tagpap-tage. Alt arbejde udføres til konkurrencedygtige priser, men med stor grundighed og øje for detaljerne.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Spar penge med reparation af tagpap-tag

Tagreparationer og renovering er kendt for at være bekostelige affærer. Reparation af tagpap-tag behøver dog ikke koste en formue. Vi ordner alt fra små kosmetiske fejl til at lappe huller, så taget holder tæt i regnvejr.

Vi kender til alle problemerne og kan derfor også varetage reparationen af dit tagpap-tag. Vi giver dig gerne et yderst konkurrencedygtigt tilbud og er altid klar til at reparere taget på din ejendom. Du undgår dermed ventetid og får et vandtæt tag med forlænget levetid.

Indhent et fornuftigt tilbud

Det kan jo være akut at få ordnet et hul i taget eller at få udført anden reparation af tagpap-tag. Der kan dog også være tale om kosmetiske fejl og mangler, som ikke haster.

Uanset hvad bør du kontakte AB Tagdækning på telefon 93 40 71 71. Du må også gerne udfylde formularen her på siden eller sende en mail til os på kontakt@abtag.dk.

Vi vurderer om dit problem kan repareres, eller om du har brug for at få foretaget komplet tagdækning. Vi kører ud fra Havdrup og besigtiger helt gratis dit tagpaptag samt giver dig vores anbefaling til reparation eller udskiftning.

Vi tilbyder altid gratis kontrol af dit tag!

Kontakt os

Hos AB Tagdækning står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi er altid friske på nye opgaver. Kontakt os gerne via telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden.