Tagdækning

Din tagdækkermester. Vi gør det professionelt!

Tagdækning med tagpap

Få et holdbart og pænt tag

Vores fokus når vi udfører tagdækning er altid at levere et æstetisk slutprodukt af højeste kvalitet. Tagpap er vores spidskompetence, og her går vi aldrig på kompromis med vores solide håndværk og holdbare materialer.

Der er flere fordele ved at benytte tagpap i forbindelse med tagdækning. Et tagpap-tag forventes at have en levetid på omkring 50 år, hvis det er udført professionelt og med den nødvendige grundighed.

Tagdækning udført med tagpap er en pæn og modstandsdygtig løsning. Vi tilbyder reparation af dit nuværende tagpap-tag, men udskifter det også gerne til helt nyt.

Grundig og effektiv tagdækning

Hos AB Tagdækning tager vi højde for alle udfordringer ved dit tag og overkommer enhver forhindring på vejen.

Det er vigtigt at inspicere dit nuværende tag korrekt, så tagets levetid ikke reduceres. Her tager vi hensyn til tagets fald og eventuelle lunker. Lunker er områder hvor vand kan hobe sig op efter regnskyl, fordi det ikke kan løbe af taget og ned i en tagrende.

Når vi varetager tagdækning af dit tag, vil vi minimere eller fjerne risikoen for lunker ved at øge tagets fald, så vidt det er muligt.

Få et konkurrencedygtigt tilbud

Vælg en energisk samarbejdspartner til tagdækning af din ejendom eller ved nybyggeri.

Kontakt os nemt på 60 13 09 65 eller 22 16 12 80. Du kan også altid udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til kontakt@abtag.dk. Vi vender straks tilbage til dig og besvarer din henvendelse.

Vores base er i Havdrup, men vi kører dagligt til opgaver på hele Sjælland.

Husk at vi tilbyder gratis tjek af dit tagpap og giver dig et tilbud på at få det perfekte tag af tagpap.

Få et uforpligtende tilbud!